26 oct 2011

Entrenament específic per a actors, ballarins, models, etc.

* Tècniques de relaxament i autoconfiança mitjançant la meditació i la visualització creativa. Control de situacions d’stress i de pors que indueixen al nerviosisme.

* Entrenament d’Esgrima amb armes orientals de fusta per millorar l’estètica, la postura, la resistència, l’elasticitat i per potenciar l’autoestima i la memòria corporal.

Classes particulars, adaptades a cada persona segons les seves necessitats i les seves característiques.

25 oct 2011

La riquesa

Es parla molt de la sort, i pobre d’aquell que la persegueix fins caure de cap entrebancat amb la seva pròpia ombra. És millor treballar la fortuna despullant-la de mites i falsedats.
La tasca diària és perfeccionar-se un mateix, cuidant la salut, evitant hàbits nocius, intentant millorar la nostra capacitat d’adaptació als canvis que flueixen al voltant, perseverant per valorar els petits detalls que realment ens fan sentir amb bon ànim, preocupant-nos pel bé comú sense necessitat de voler salvar el món i tornant a llegir els veritables mestres, anteriors a la sobrevalorada funcionalitat d’alguns best sellers.

Cadascú és mereixedor de trobar un valuós tresor enterrat sota les desfetes de l’ego, en funció dels seus actes i dels seus pensaments i de la naturalesa d’ambdós. L’important és desitjar alguna cosa que també pugui resultar valuosa per als que l’envolten, incloent-hi les persones que encara no coneix.

Estima els teus enemics i ja no tindràs opositors. L’amor és un diamant en brut que cal polir amb esforç, amb el teu esperit com a única eina.

22 oct 2011

Felicitat

La felicitat mai no és plena però es percep quan existeix absència de dolor. De vegades el sofriment és un mestre responsable.

No ens hem de preocupar per si som feliços o no. És més important procurar que els altres siguin feliços gràcies a un mateix.

Mai no serà feliç aquell qui no desitgi descobrir quina és la seva finalitat a la vida. Però abans hem d’acceptar que l’existència només es pot entendre desaprenent. Un pot ser molt bon mestre de si mateix si posseeix la capacitat d’identificar els errors que sempre repeteix.

La felicitat s’amaga allí on ningú ha anat abans: Al teu interior.

14 oct 2011

Confiança

Necessitem els altres perquè els éssers humans som gregaris per naturalesa i ningú no és completament autosuficient. Depenem els uns dels altres. Sovint, el gran problema que tenim és avergonyir-nos de demanar ajut o consell per la por que creguin som rematadament babaus o febles. Això passa sovint perquè pensem que treure’ns una màscara ens fa més vulnerables. I precisament els altres poden estar més capacitats per ajudar-nos perquè observen la nostra necessitat des de certa distància. Tanmateix, no existeix l’objectivitat en les relacions entre els éssers vius. D’aquí la riquesa per valorar-nos i donar-nos suport els uns als altres.

Confia que de vegades allò que no saps està ocult al tresor que un altre va desenterrar abans.